Je hebt mij als mens en als professional zóveel gebracht! Je hebt zoveel lagen in de groepsdynamiek en de inhoud in de vingers en in de gaten. Zoals een dirigent met super veel plezier, energie en weinig aanwijzingen een orkest beter laat spelen. Ik zie jouw talenten ‘rond dansen’ in onze sessies, dat inspireert mij enorm. Door jouw fantastische begeleiding konden wij als leidinggevenden samen praten, leren, harde noten kraken, lachen, zingen en veiligheid bieden aan elkaar.

Marleen Hin, teammanager GroenWest

Het gezicht van Vivant

nicole van der spank

Nicole
van der Spank

Communicatie
 

Meer over Nicole...

Tim
Stevens

Verandermanagement & Coaching

Meer over Tim...

tim stevens

 

Nieuws & Kennis

Ben je ook zo druk?

Simplify my life, dat was twee jaar geleden mijn voornemen met oud en nieuw. Een innerlijk besluit om in mijn dagelijks leven vaker bewust aandacht te geven aan wat voor mij wezenlijk is. Dat betekent ruimte maken in mijn leven, om hierbij stil te kunnen staan. Ruimte maken om meer vanuit een aandachtsvolle houding te kunnen leven. Met de mensen die me dierbaar zijn. Hoe ik dit moest doen wist ik nog niet. Waar ik na enkele maanden op uitkwam is eigenlijk heel eenvoudig.

Lees meer...  

e-book Stimuleren van taakgericht gedrag

Als je iets moet doen kan dit uitdagend zijn en iets levendigs en speels activeren, het beste in je naar boven halen. Dit wordt taakgericht gedrag of on task gedrag genoemd. Als de spanning van de taak te groot wordt of iets in jou triggert, kan taakmijdend gedrag worden geactiveerd. Je gaat dan off task, je verdediging en overlevingsreacties nemen het over. Je wordt risicomijdend en waar je je tegen verdedigt kan niet meer worden gezien of benoemd. Dan kan het lastig zijn om te doen wat je moet doen.

Lees meer...  

Referenties

Je werkt met de essentie en daar werd ik elke keer vrolijk van!

Carolien Mast, Procesmanager Klanthuis Stadlander 

Top